Referencer

2019.10.04Reference, Kommunikationscenter Thisted
Reference vedr. 3 timers oplæg om Lovende praksis ved personaleseminar.
Forstander Erik Thimm Bertelsen skriver:

“I forbindelse med at vi ved Kommunikationscenter Thisted overvejer at gøre brug af ”Lovende Praksis” engagerede vi Jan Hoedt til ved et internat d. 4. oktober 2019 at give et oplæg om ”Lovende Praksis”.
Selv om emnet må siges at være i kategorien ”tørt stof” formåede Jan at afvikle et oplæg der i utrolig grad gav anledning til refleksion, eftertænksomhed og engagement.
Takket være Jans grundighed var oplægget opbygget på eksemplarisk vis, hvor Jan tog udgangspunkt i kommunikationscenterets DNA – fra vores slogan, visioner og værdier, ydelseskatalog og servicedeklaration til vores praksis, så i løbet af oplægget, der blev afviklet med gruppearbejde undervejs, oplevede vi en form for 360-graders refleksion over vores praksis. I løbet af oplægget stillede Jan udfordrende spørgsmål, der også gav anledning til grundig refleksion over vores praksis
Jans oplæg levede fuldt ud op til vores behov og forventninger.
Oplægget har lagt fundamentet for, at vi ved Kommunikationscenter Thisted nu på et sagligt grundlag kan videreoverveje, om vi vil gøre brug af ”Lovende Praksis” som et udviklingsværktøj.
Skulle andre være i samme situation i forhold til brugen af ”Lovende Praksis” som Kommunikationscenter Thisted, så kan jeg på det kraftigste anbefale Jan Hoedt.”